Forårsvejr

Det er et fantastisk forårs vejr i dag solen skinner og på min morgen tur med hunden, stødte vi som vi plejer på 2 ænder der skræpper op og i dag så vi et rådyr der ligesom fulgte os på vej og de forårskåde harer smuttede forbi os på vejen ud i det blå.

Det er nu snart et år siden vi flyttede til sjælland og vi har fået lavet en del i huset noget har taget lidt længere tid en andet  og nu skal vi have kigget lidt på haven og alt imens vi har gået og renoveret  har vi også skullet lande i det at være flyttet til en anden egn og jeg har skullet og skal stadig vise hvem og hvad jeg laver for at man ved jeg er her og kan hjælpe dig der har f.eks traumer -fobier osv. det kan også være du bare gerne vil vide hvad der er af muligheder til dig.

hele familien har skullet landet i både flytning  hus og skole. det har været en stor process der blev sat i gang da  vi satte det gamle hus til salg og fik solgt  en process som har været hård, men også nødvendig for nogen gange skal vi tage skridt til noget andet end vi plejer for at der sker en udvikling, så selv om det har været hårdt. har vi lært og fået en masse ud af processen.

ja for at komme til min pointe i denne lille historie så er det derfor at min hjemmeside har været lidt stille, så nu skal der ske noget på den omrokeringer osv.

Glæder mig til at berige jer med en masse forskellige ting og historier.

 

Hav en helt fantastisk dejligt og skøn dag.

 

 

 

 

 

 

 

Følg og like på de sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *