Lykke følelse

Du har fortjent at være lykkelig
lykkelig er det at eje, den sidste nye bil-kjole-bog osv
NEJ eller det kan det godt være. Lykkelig eller lykke er en følelse der skabes inde i dig, hvad der skaber følelsen af lykke afhænger af dig hvad bliver du lykkelig af ?
jeg er lykkelig flere gange om dagen det er de små oplevelser der gør mig lykkelig eller fylder mig med følelsen af at være lykkelig f.eks hvis du liker eller skriver en kommentar til mine opslag eller når jeg møder et menneske på gaden der smiler og hilser og når jeg griner, når jeg ser et træ blomstre med fine grønne blade, når jeg møder et dyr i naturen.
Du kan selv gøre en masse for at være lykkelig, tænk positivt nyd nuet elsk dig selv ❤️

Følg og like på de sociale medier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *