Du er din egen indre Gps til balance i dit liv

Balance i din krop – balance i dit indre – balance i dit liv.
Du kan skabe balance med fysiske bevægelser, dyrke den form for motion/bevægelse du føler er dig, mærk efter og afprøv,hvad der giver dig fornemmelsen af velvære og energi, måske er det løb, cykling, yoga. Du kan skabe balance i dit indre ved at meditere det stilner dine tanker og skaber stilhed, så du kan lytte mærke og sanse dig selv. Meditation er stilhed inde i dig du må gerne tænke,men du skal ikke stoppe op og tænke videre over en tanke, lad dem blot passere, hav evt fokus på din vejrtrækning lydene omkring dig. Der går noget tid med at øve og øve bliv ved og pludselig vil du opdage dybder inde i dig,meditation er også at gå,løbe,strikke,sy mm.Når du lytter til dig selv vil du Fysisk og psykisk skabe balance i dit liv, men det kræver at du gør en aktiv handling.
Ubalancer kan mærkes fysisk og psykisk som forskellige skavanker, smerter eller ubehag i Kroppen og din psyke gør opmærksom på at der er ubalance i dit system.
Du kan bruge Healing til at hjælpe din krop og dit sind med at komme i balance.Evt chakrahealing. Chakraer er energi punkter i din krop de 7 kendteste er Rod,Hare,Solar plexus,Hjerte,Hals,Pande/det 3 øje og Krone chakraet der tilknytter sig en farve til hver af disse energipunkter nemlig Rød-Orange-gul-Grøn/lyserød-Blå-Indigo-Lilla. Der knytter sig F.eks yoga og kost mm, for at støtte og hjælpe disse energi punkter som er med til at skabe balance i dig.
Hypnoterapi er massage af sindet,det giver velvære at få sluppet uvaner og
traumer mm Det er arbejde med det der ligger i dit ubevidste. Jeg bruger Bl.a hypnoterapien som en del af et forløb med dig der er stresset,har traumer, angst, mm.
Du kan også have fokus på den kost du spiser for den er med til at give dig energi og styrke og skabe balance i krop og sind. Se mere om mig og hvad jeg tilbyder dig

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Instagram