Corona livet

Forår  alt pibler op og springer ud i alle de smukke farver  og giver dit sind et boost t af velvære af liv og glæde og det har vi brug for i denne tid, hvor frygt, angst og uro og sygdom er overskriften på dagen.

I dag har det atter været frost og man kan se det på græsset, bil ruden og  naboens tag.Du kan se solens stråler ramme frosten, det skinner som små diamanter.

Jeg har siddet ude og nydt synet af farverne og de små diamanter, mærket solen varme mit sind og suget den friskeste luft ned i mine lunger, set op på himlen med den smukkeste blå farve. så er dagen kommet i gang på den mest fantastiske måde.

Hvad gør du for at sparke din dag i gang, hvad giver dig ro styrke og velvære og lyst til at gå i gang med dagen?

Jeg skal have lavet en podcast i dag altså teksten til den og en masse andre tekster, jeg skal også hjælpe min mindste datter med skole opgaverne og så de små opgaver hun har fået som jeg har lavet af helt almindelige ikke skole relaterede ting uhhhh spændende, ja  hu får lov at lære  at bage at lave mad , rengøring og bevægelse. jeg har lavet et mini skole skema som kører hele ugen op skole pause og hjemmeopgaver så hun keder sig ikke.

jeg håber at i får en fantastisk dejlig dag nyd hinanden brug muligheden for at lære dit barn, mand, kæreste  sov lidt bedre at kende lav noget du ikke plejer at gøre , jo det kan godt lade sig gøre selv om du har hjemmearbejde med den rette indstilling 🙂

Carpe diem

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Instagram