Virus tid

Kære alle

Jeg har lukket klinikken og det gjorde jeg alleredde da jeg hørte at nu var det også i danmark  vores lille land langt fra udbrudsstedet.

Jeg har været i eksil/karantæne i en uge nu jeg er forkølet, indfluensa altså milde symptomer på Virus

jeg kan ikke forestille mig at det skulle være corona, da jeg ikke har været  i nærheden af nogen der kunne være smittet. så jeg er sygemeldt fra mit job som jeg har ved siden af min elskede klinik, så plejehjemmet her i byen må undvære deres aften køkken dame. jeg passer på dem og mig selv 🙂

jeg har været bange, tænkt mange tanker og  været lidt ude af mit normale rolige væsen.

jeg besluttede at jeg ville kigge på denne angst , disse tanker, hvad bundede de i og det første som jeg lige fik var at det at være angst/bange for eller frygte, for det er det samme. Var at jeg ikke var færdig med det jeg skulle her nede, det som jeg gerne ville, det som jeg gerne ville opnå, bøgerne der er på vej, den uddannelse der er i støbeskeen, alle de smukke oplevelser med familie og venner først og fremmest ja for at sige det kort jeg er ikke færdig med livet.

så jeg har lavet energi øvelser, spist mine vitaminer, fokuseret mine tanker på immunforsvaret er i top, healet mig selv og andre. Brugt min have til at suge naturens kraft ind til at styrke mit immunforsvar.

lavet ting man bliver glad af  set sjove film, smilet le, et og grædt, ladet alle følelser få lov at være.

Stille og i langsomt tempo er jeg så småt ved at have det meget bedre.

Jeg vil lige bede dig om en ting ikke for min skyld, men for din  tag dine følelser ind accepter dem og kig på dem, hvad bunder de i og smil og tænk positiv <3

 

Knus og healende tanker til jer alle vi ses når jeg igen åbner op

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Instagram