Følelser

Nogen gange skal man lade tanker flyde ikke stoppe op ved dem.
Nogen gange skal man acceptere når en dør lukkes er den lukket.

Nogen gange skal vi acceptere at noget er slut.
Nogen gange skal vi acceptere at nogen ikke vil os.
Det er svære følelser at mærke ind i og slippe igen.

Tanker er ikke den du er.
Afvisning er en svær følelse, men betyder ikke at vi så ikke er noget værd.
Døre der lukkes fører til noget der er endnu bedre,vi har arbejdet med det der var bag den lukkede dør.

 

Lykke følelse

Du har fortjent at være lykkelig
lykkelig er det at eje, den sidste nye bil-kjole-bog osv
NEJ eller det kan det godt være. Lykkelig eller lykke er en følelse der skabes inde i dig, hvad der skaber følelsen af lykke afhænger af dig hvad bliver du lykkelig af ?
jeg er lykkelig flere gange om dagen det er de små oplevelser der gør mig lykkelig eller fylder mig med følelsen af at være lykkelig f.eks hvis du liker eller skriver en kommentar til mine opslag eller når jeg møder et menneske på gaden der smiler og hilser og når jeg griner, når jeg ser et træ blomstre med fine grønne blade, når jeg møder et dyr i naturen.
Du kan selv gøre en masse for at være lykkelig, tænk positivt nyd nuet elsk dig selv ❤️

Åbning

Nu da der åbnes mere og mere op i danmark og vi igen får gang i hjulene, så bliv endelig ved med at huske at holde afstand.
Hold hygiejnen højt både hjemme og ude, nys og host i ærmet, vask hænder og sprit af. det gavner faktisk også for mange andre virus, så som forkølelse og influenza.
Jeg har åbnet for healing og Hypnoterapi samt clairvoyante samtaler, så du igen kan få hjælp til at finde balancen i livet.
Der er taget forholdsregler så indtil videre mødes vi i min have stue med indgang der Husk selv lagen, tæppe og en pude til hovedet, samt egen drikke dunk .mm der er sprit og jeg har maske samt handsker på
Glæder mig til at se dig.
HUSK NOGET DER GODT MÅ SMITTE ER ET SMIL

Du er din egen indre Gps til balance i dit liv

Balance i din krop – balance i dit indre – balance i dit liv.
Du kan skabe balance med fysiske bevægelser, dyrke den form for motion/bevægelse du føler er dig, mærk efter og afprøv,hvad der giver dig fornemmelsen af velvære og energi, måske er det løb, cykling, yoga. Du kan skabe balance i dit indre ved at meditere det stilner dine tanker og skaber stilhed, så du kan lytte mærke og sanse dig selv. Meditation er stilhed inde i dig du må gerne tænke,men du skal ikke stoppe op og tænke videre over en tanke, lad dem blot passere, hav evt fokus på din vejrtrækning lydene omkring dig. Der går noget tid med at øve og øve bliv ved og pludselig vil du opdage dybder inde i dig,meditation er også at gå,løbe,strikke,sy mm.Når du lytter til dig selv vil du Fysisk og psykisk skabe balance i dit liv, men det kræver at du gør en aktiv handling.
Ubalancer kan mærkes fysisk og psykisk som forskellige skavanker, smerter eller ubehag i Kroppen og din psyke gør opmærksom på at der er ubalance i dit system.
Du kan bruge Healing til at hjælpe din krop og dit sind med at komme i balance.Evt chakrahealing. Chakraer er energi punkter i din krop de 7 kendteste er Rod,Hare,Solar plexus,Hjerte,Hals,Pande/det 3 øje og Krone chakraet der tilknytter sig en farve til hver af disse energipunkter nemlig Rød-Orange-gul-Grøn/lyserød-Blå-Indigo-Lilla. Der knytter sig F.eks yoga og kost mm, for at støtte og hjælpe disse energi punkter som er med til at skabe balance i dig.
Hypnoterapi er massage af sindet,det giver velvære at få sluppet uvaner og
traumer mm Det er arbejde med det der ligger i dit ubevidste. Jeg bruger Bl.a hypnoterapien som en del af et forløb med dig der er stresset,har traumer, angst, mm.
Du kan også have fokus på den kost du spiser for den er med til at give dig energi og styrke og skabe balance i krop og sind. Se mere om mig og hvad jeg tilbyder dig

 

 

Livs ændring

Åh det er så skønt, at se forskellen fra start og til dig der har været her i et forløb kort eller langt når ind til kernen i dig, når det mål du har sat dig.
Et forløb er individuelt sat sammen til dig, måske er din udfordring at tabe dig, Stress eller finde den vej du skal, selvværd, glæde ved livet, din udfordring kan være mange ting.
Forløb hos mig er en rejse ind i dig, med Hypnoterapi ser vi på dit underbevidste jeg og får det sat på plads som der er brug for. Ændret dine tanke mønstre med positiv tænkning.
Mindfulness ink meditation som er med til at give dig indsigter i dig selv og ro.
Healing er med i hele processen,det er spirituel healing og natur healing.
Du skal regne med at bruge en del af tiden i dit forløb ude i naturen.
Du får også en evt kost/ livstils ædring hvis der er behov for det.

DU SKAL VÆRE KLAR TIL DENNE LIVS ÆNDRING. ER DU KLAR ?