Corona livet

Forår  alt pibler op og springer ud i alle de smukke farver  og giver dit sind et boost t af velvære af liv og glæde og det har vi brug for i denne tid, hvor frygt, angst og uro og sygdom er overskriften på dagen.

I dag har det atter været frost og man kan se det på græsset, bil ruden og  naboens tag.Du kan se solens stråler ramme frosten, det skinner som små diamanter.

Jeg har siddet ude og nydt synet af farverne og de små diamanter, mærket solen varme mit sind og suget den friskeste luft ned i mine lunger, set op på himlen med den smukkeste blå farve. så er dagen kommet i gang på den mest fantastiske måde.

Hvad gør du for at sparke din dag i gang, hvad giver dig ro styrke og velvære og lyst til at gå i gang med dagen?

Jeg skal have lavet en podcast i dag altså teksten til den og en masse andre tekster, jeg skal også hjælpe min mindste datter med skole opgaverne og så de små opgaver hun har fået som jeg har lavet af helt almindelige ikke skole relaterede ting uhhhh spændende, ja  hu får lov at lære  at bage at lave mad , rengøring og bevægelse. jeg har lavet et mini skole skema som kører hele ugen op skole pause og hjemmeopgaver så hun keder sig ikke.

jeg håber at i får en fantastisk dejlig dag nyd hinanden brug muligheden for at lære dit barn, mand, kæreste  sov lidt bedre at kende lav noget du ikke plejer at gøre , jo det kan godt lade sig gøre selv om du har hjemmearbejde med den rette indstilling 🙂

Carpe diem

 

Virus tid

Kære alle

Jeg har lukket klinikken og det gjorde jeg alleredde da jeg hørte at nu var det også i danmark  vores lille land langt fra udbrudsstedet.

Jeg har været i eksil/karantæne i en uge nu jeg er forkølet, indfluensa altså milde symptomer på Virus

jeg kan ikke forestille mig at det skulle være corona, da jeg ikke har været  i nærheden af nogen der kunne være smittet. så jeg er sygemeldt fra mit job som jeg har ved siden af min elskede klinik, så plejehjemmet her i byen må undvære deres aften køkken dame. jeg passer på dem og mig selv 🙂

jeg har været bange, tænkt mange tanker og  været lidt ude af mit normale rolige væsen.

jeg besluttede at jeg ville kigge på denne angst , disse tanker, hvad bundede de i og det første som jeg lige fik var at det at være angst/bange for eller frygte, for det er det samme. Var at jeg ikke var færdig med det jeg skulle her nede, det som jeg gerne ville, det som jeg gerne ville opnå, bøgerne der er på vej, den uddannelse der er i støbeskeen, alle de smukke oplevelser med familie og venner først og fremmest ja for at sige det kort jeg er ikke færdig med livet.

så jeg har lavet energi øvelser, spist mine vitaminer, fokuseret mine tanker på immunforsvaret er i top, healet mig selv og andre. Brugt min have til at suge naturens kraft ind til at styrke mit immunforsvar.

lavet ting man bliver glad af  set sjove film, smilet le, et og grædt, ladet alle følelser få lov at være.

Stille og i langsomt tempo er jeg så småt ved at have det meget bedre.

Jeg vil lige bede dig om en ting ikke for min skyld, men for din  tag dine følelser ind accepter dem og kig på dem, hvad bunder de i og smil og tænk positiv <3

 

Knus og healende tanker til jer alle vi ses når jeg igen åbner op