Spirituel Advendtskalender

JA JA 🙂 jeg ved det der er et godt stykke til Jul endnu, men det er nu du skal til at tænke Advendtskalender til Fruen – Mor
Far – Moster osv, du har mulighed for at vælge 4 gaver blandt disse lækre ting og sessioner.
Jeg pakker 4 små valgte gaver til dig ❤️
Min bog Spirituelle oplevelser- en anden verden.
Rosenkvarts krystaller.
Fjern healing af 20 min.
Kort oplæg med Engle – Fe – eller tarot kort.
Doterra olierne: Lavendel eller Wild orange 15 ml.
20 min clairvoyant samtale pr Tlf.
Advendskalenderen koster 500 kr
Du bestiller advendtskalenderen via Mail: deplace@mail.dk
Knus Henriette
☃️⛄️🤶🎅

1 Kursusdag d 5/9 2020

Kort Kursus

Kom og lær om kort af forskellige slags.
Farver figurer og symboler.
Meditation og intuition.
Har du kort er du velkommen til at tage dem med.
Der vil være kaffe/te/vand- samt frugt samt frokost.
Der vil være et kursus bevis når man har deltaget 2 kursus dage.
Det koster 500 kr pr dag at deltage.
Tilmelding foregår på mail: deplace@mail.dk og betaling til 34912

eller under Booking
Sidste tilmelding og betalingsfrist er D.01/09.2020 tilmelding og betaling er bindende

 

 

Følelser

Nogen gange skal man lade tanker flyde ikke stoppe op ved dem.
Nogen gange skal man acceptere når en dør lukkes er den lukket.

Nogen gange skal vi acceptere at noget er slut.
Nogen gange skal vi acceptere at nogen ikke vil os.
Det er svære følelser at mærke ind i og slippe igen.

Tanker er ikke den du er.
Afvisning er en svær følelse, men betyder ikke at vi så ikke er noget værd.
Døre der lukkes fører til noget der er endnu bedre,vi har arbejdet med det der var bag den lukkede dør.

 

Lykke følelse

Du har fortjent at være lykkelig
lykkelig er det at eje, den sidste nye bil-kjole-bog osv
NEJ eller det kan det godt være. Lykkelig eller lykke er en følelse der skabes inde i dig, hvad der skaber følelsen af lykke afhænger af dig hvad bliver du lykkelig af ?
jeg er lykkelig flere gange om dagen det er de små oplevelser der gør mig lykkelig eller fylder mig med følelsen af at være lykkelig f.eks hvis du liker eller skriver en kommentar til mine opslag eller når jeg møder et menneske på gaden der smiler og hilser og når jeg griner, når jeg ser et træ blomstre med fine grønne blade, når jeg møder et dyr i naturen.
Du kan selv gøre en masse for at være lykkelig, tænk positivt nyd nuet elsk dig selv ❤️

Åbning

Nu da der åbnes mere og mere op i danmark og vi igen får gang i hjulene, så bliv endelig ved med at huske at holde afstand.
Hold hygiejnen højt både hjemme og ude, nys og host i ærmet, vask hænder og sprit af. det gavner faktisk også for mange andre virus, så som forkølelse og influenza.
Jeg har åbnet for healing og Hypnoterapi samt clairvoyante samtaler, så du igen kan få hjælp til at finde balancen i livet.
Der er taget forholdsregler så indtil videre mødes vi i min have stue med indgang der Husk selv lagen, tæppe og en pude til hovedet, samt egen drikke dunk .mm der er sprit og jeg har maske samt handsker på
Glæder mig til at se dig.
HUSK NOGET DER GODT MÅ SMITTE ER ET SMIL

Du er din egen indre Gps til balance i dit liv

Balance i din krop – balance i dit indre – balance i dit liv.
Du kan skabe balance med fysiske bevægelser, dyrke den form for motion/bevægelse du føler er dig, mærk efter og afprøv,hvad der giver dig fornemmelsen af velvære og energi, måske er det løb, cykling, yoga. Du kan skabe balance i dit indre ved at meditere det stilner dine tanker og skaber stilhed, så du kan lytte mærke og sanse dig selv. Meditation er stilhed inde i dig du må gerne tænke,men du skal ikke stoppe op og tænke videre over en tanke, lad dem blot passere, hav evt fokus på din vejrtrækning lydene omkring dig. Der går noget tid med at øve og øve bliv ved og pludselig vil du opdage dybder inde i dig,meditation er også at gå,løbe,strikke,sy mm.Når du lytter til dig selv vil du Fysisk og psykisk skabe balance i dit liv, men det kræver at du gør en aktiv handling.
Ubalancer kan mærkes fysisk og psykisk som forskellige skavanker, smerter eller ubehag i Kroppen og din psyke gør opmærksom på at der er ubalance i dit system.
Du kan bruge Healing til at hjælpe din krop og dit sind med at komme i balance.Evt chakrahealing. Chakraer er energi punkter i din krop de 7 kendteste er Rod,Hare,Solar plexus,Hjerte,Hals,Pande/det 3 øje og Krone chakraet der tilknytter sig en farve til hver af disse energipunkter nemlig Rød-Orange-gul-Grøn/lyserød-Blå-Indigo-Lilla. Der knytter sig F.eks yoga og kost mm, for at støtte og hjælpe disse energi punkter som er med til at skabe balance i dig.
Hypnoterapi er massage af sindet,det giver velvære at få sluppet uvaner og
traumer mm Det er arbejde med det der ligger i dit ubevidste. Jeg bruger Bl.a hypnoterapien som en del af et forløb med dig der er stresset,har traumer, angst, mm.
Du kan også have fokus på den kost du spiser for den er med til at give dig energi og styrke og skabe balance i krop og sind. Se mere om mig og hvad jeg tilbyder dig

 

 

Livs ændring

Åh det er så skønt, at se forskellen fra start og til dig der har været her i et forløb kort eller langt når ind til kernen i dig, når det mål du har sat dig.
Et forløb er individuelt sat sammen til dig, måske er din udfordring at tabe dig, Stress eller finde den vej du skal, selvværd, glæde ved livet, din udfordring kan være mange ting.
Forløb hos mig er en rejse ind i dig, med Hypnoterapi ser vi på dit underbevidste jeg og får det sat på plads som der er brug for. Ændret dine tanke mønstre med positiv tænkning.
Mindfulness ink meditation som er med til at give dig indsigter i dig selv og ro.
Healing er med i hele processen,det er spirituel healing og natur healing.
Du skal regne med at bruge en del af tiden i dit forløb ude i naturen.
Du får også en evt kost/ livstils ædring hvis der er behov for det.

DU SKAL VÆRE KLAR TIL DENNE LIVS ÆNDRING. ER DU KLAR ?

 

 

 

Corona livet

Forår  alt pibler op og springer ud i alle de smukke farver  og giver dit sind et boost t af velvære af liv og glæde og det har vi brug for i denne tid, hvor frygt, angst og uro og sygdom er overskriften på dagen.

I dag har det atter været frost og man kan se det på græsset, bil ruden og  naboens tag.Du kan se solens stråler ramme frosten, det skinner som små diamanter.

Jeg har siddet ude og nydt synet af farverne og de små diamanter, mærket solen varme mit sind og suget den friskeste luft ned i mine lunger, set op på himlen med den smukkeste blå farve. så er dagen kommet i gang på den mest fantastiske måde.

Hvad gør du for at sparke din dag i gang, hvad giver dig ro styrke og velvære og lyst til at gå i gang med dagen?

Jeg skal have lavet en podcast i dag altså teksten til den og en masse andre tekster, jeg skal også hjælpe min mindste datter med skole opgaverne og så de små opgaver hun har fået som jeg har lavet af helt almindelige ikke skole relaterede ting uhhhh spændende, ja  hu får lov at lære  at bage at lave mad , rengøring og bevægelse. jeg har lavet et mini skole skema som kører hele ugen op skole pause og hjemmeopgaver så hun keder sig ikke.

jeg håber at i får en fantastisk dejlig dag nyd hinanden brug muligheden for at lære dit barn, mand, kæreste  sov lidt bedre at kende lav noget du ikke plejer at gøre , jo det kan godt lade sig gøre selv om du har hjemmearbejde med den rette indstilling 🙂

Carpe diem

 

Virus tid

Kære alle

Jeg har lukket klinikken og det gjorde jeg alleredde da jeg hørte at nu var det også i danmark  vores lille land langt fra udbrudsstedet.

Jeg har været i eksil/karantæne i en uge nu jeg er forkølet, indfluensa altså milde symptomer på Virus

jeg kan ikke forestille mig at det skulle være corona, da jeg ikke har været  i nærheden af nogen der kunne være smittet. så jeg er sygemeldt fra mit job som jeg har ved siden af min elskede klinik, så plejehjemmet her i byen må undvære deres aften køkken dame. jeg passer på dem og mig selv 🙂

jeg har været bange, tænkt mange tanker og  været lidt ude af mit normale rolige væsen.

jeg besluttede at jeg ville kigge på denne angst , disse tanker, hvad bundede de i og det første som jeg lige fik var at det at være angst/bange for eller frygte, for det er det samme. Var at jeg ikke var færdig med det jeg skulle her nede, det som jeg gerne ville, det som jeg gerne ville opnå, bøgerne der er på vej, den uddannelse der er i støbeskeen, alle de smukke oplevelser med familie og venner først og fremmest ja for at sige det kort jeg er ikke færdig med livet.

så jeg har lavet energi øvelser, spist mine vitaminer, fokuseret mine tanker på immunforsvaret er i top, healet mig selv og andre. Brugt min have til at suge naturens kraft ind til at styrke mit immunforsvar.

lavet ting man bliver glad af  set sjove film, smilet le, et og grædt, ladet alle følelser få lov at være.

Stille og i langsomt tempo er jeg så småt ved at have det meget bedre.

Jeg vil lige bede dig om en ting ikke for min skyld, men for din  tag dine følelser ind accepter dem og kig på dem, hvad bunder de i og smil og tænk positiv <3

 

Knus og healende tanker til jer alle vi ses når jeg igen åbner op