Hypnose

Hypnose er en tilstand, hvor man vender fokus indad.

De fleste har prøvet at falde i staver, dagdrømme, tilstanden lige før man falder helt i søvn,  og meditation . Sådan kan hypnose også godt føles. når man er Under hypnose er man meget mere fokuseret på,

hvad hypnotisøren giver af positive forslag – det virker mere relevant og effektivt i hypnose.

Det er et kraftfuldt værktøj, hvor man skyder genvej til underbevidstheden og derved hurtigere kan få ændret uhensigtsmæssige mønstre i vores adfærd. , man bearbejder årsagen til problemet/ udfordringen.

Et uhensigtsmæssigt Problem/udfordring kan være Angst-fobier-sukkertrang-rygning-vægt udfordringer-traumer mm.

Jeg er uddannet professionel  Hypnoterapeut  Hos annelise Dahl

Jeg er NGH certificeret ( National Guild of Hypnotist)

Certificeret efter CHIP Modellen – en kombination af Hypnose -Indsigt – Psykologi.

Jeg kører også ud og laver Hypnoterapi.

 

Vintertid

Det er vintertid tiden, hvor vi trækker os lidt tilbage i vores egen verden.

det er tid til reflektion over det, der har været i det forgange år og det vi gerne vil bibringe det nye år

jeg kan godt mærke på mig selv at jeg lige så stille overvejer hvad jeg egentlig ikke syntes jeg skal bruge mere tid på og som egentlig har gjort det det skulle for mig, nu skal jeg ikke bruge eller arbejde mere med det, det er tid for fornyelse og det er faktisk både fysisk, men også inde i mig i mit sind i min sjæl at der sker noget andet.

Det er ikke sådan at det som ikke længere skal med på min rejse ihverfald ikke altsammen skal væk noget af det er stadig med, men det får bare ikke så meget plads mere.

Jeg har reflekteret eller filosoferet over,  hvem jeg er og hvad jeg kan, i en del år nu og nu er det tiden, hvor jeg skal vise ikke bare mig selv , men jer hvem er jeg hvordan er jeg blevet til den jeg er.

Hvilke udfordringer har været med til at gøre mig til den jeg er i dag  alt det kan du læse i den bog der udkommer i 2020

Der sker en masse sådan fysisk  og noget du kan gøre brug af både her på hjemmesiden og inde på min side på facebook, så følg med der: det er juleklubben med smagsprøver på hvad jeg kan hele December og specielle tilbud til jer der er med i klubben.

så følg med de forskellige steder.

Det vi overvejer og beslutter nu planter vi og så skal det plejes og gødes, så hav fokus på det du rigtig gerne vil det du drømmer om. Nu spørg du hvordan plejer og hvordan gir jeg det fokus: Du skal tænke at det du vil alleredde er der ,at du ejer den følelse af at gøre eller være det du vil og bliv ved manifestation er et stærkt redskab men du skal ville det det skal helt ind under huden det du vil.

I det nye år er der kuser og Workshops i Engle/tarotkort  – Healing/energi – spiritualitet på alle måder – selvkærligheds workshop – manifestation og mm.

Nyd din selv reflektionstid tag ud i naturen ud i lyset og åben dine sanser og bare være i det nu der er.