Det er et fantastisk forårs vejr i dag solen skinner og på min morgen tur med hunden, stødte vi som vi plejer på 2 ænder der skræpper op og i dag så vi et rådyr der ligesom fulgte os på vej og de forårskåde harer smuttede forbi os på vejen ud i det blå.

Det er nu snart et år siden vi flyttede til sjælland og vi har fået lavet en del i huset noget har taget lidt længere tid en andet  og nu skal vi have kigget lidt på haven og alt imens vi har gået og renoveret  har vi også skullet lande i det at være flyttet til en anden egn og jeg har skullet og skal stadig vise hvem og hvad jeg laver for at man ved jeg er her og kan hjælpe dig der har f.eks traumer -fobier osv. det kan også være du bare gerne vil vide hvad der er af muligheder til dig.

hele familien har skullet landet i både flytning  hus og skole. det har været en stor process der blev sat i gang da  vi satte det gamle hus til salg og fik solgt  en process som har været hård, men også nødvendig for nogen gange skal vi tage skridt til noget andet end vi plejer for at der sker en udvikling, så selv om det har været hårdt. har vi lært og fået en masse ud af processen.

ja for at komme til min pointe i denne lille historie så er det derfor at min hjemmeside har været lidt stille, så nu skal der ske noget på den omrokeringer osv.

Glæder mig til at berige jer med en masse forskellige ting og historier.

 

Hav en helt fantastisk dejligt og skøn dag.

 

 

 

 

 

 

 

Restrektioner -åben – delvis lukket.

Kære alle.

Jeg håber i alle har haft en fantastisk dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år.

Det er en mærkeligt tid vi lever i lige nu, der er mange restriktioner. jeg må  dog godt holde åbent for Hypnoterapi og clairvoyance og medie sessioner.

jeg holder åbent  for fysisk fremmøde indtil d 27/1 2021.

Der efter er der kun åbent for Natursessioner: det er walk and talk- mindfulness ture og clairvoyance. og pr facetime – zoom – tlf.

Hypnoterapi kan sagtens foregå over zoom eller facetime.

Grunden til skiftet, om  ikke at have åbent for fysisk fremmøde er:  Vi  har solgt vores hus og skal flytte, pt har vi ikke fundet vores nye hus, så det er ikke muligt at møde op fysisk.

Healings sessioner foregår indtil restriktionerne på det område er ophævet eller restriktionerne er lempet, kun som fjernhealing.

Jeg  er taknemmelig for stadig at kunne have åbent og lave det jeg elsker.

Knus Henriette

 

 

Spirituel Advendtskalender

JA JA 🙂 jeg ved det der er et godt stykke til Jul endnu, men det er nu du skal til at tænke Advendtskalender til Fruen – Mor
Far – Moster osv, du har mulighed for at vælge 4 gaver blandt disse lækre ting og sessioner.
Jeg pakker 4 små valgte gaver til dig ❤️
Min bog Spirituelle oplevelser- en anden verden.
Rosenkvarts krystaller.
Fjern healing af 20 min.
Kort oplæg med Engle – Fe – eller tarot kort.
Doterra olierne: Lavendel eller Wild orange 15 ml.
20 min clairvoyant samtale pr Tlf.
Advendskalenderen koster 500 kr
Du bestiller advendtskalenderen via Mail: deplace@mail.dk
Knus Henriette
☃️⛄️🤶🎅

1 Kursusdag d 5/9 2020

Kort Kursus

Kom og lær om kort af forskellige slags.
Farver figurer og symboler.
Meditation og intuition.
Har du kort er du velkommen til at tage dem med.
Der vil være kaffe/te/vand- samt frugt samt frokost.
Der vil være et kursus bevis når man har deltaget 2 kursus dage.
Det koster 500 kr pr dag at deltage.
Tilmelding foregår på mail: deplace@mail.dk og betaling til 34912

eller under Booking
Sidste tilmelding og betalingsfrist er D.01/09.2020 tilmelding og betaling er bindende

 

 

Følelser

Nogen gange skal man lade tanker flyde ikke stoppe op ved dem.
Nogen gange skal man acceptere når en dør lukkes er den lukket.

Nogen gange skal vi acceptere at noget er slut.
Nogen gange skal vi acceptere at nogen ikke vil os.
Det er svære følelser at mærke ind i og slippe igen.

Tanker er ikke den du er.
Afvisning er en svær følelse, men betyder ikke at vi så ikke er noget værd.
Døre der lukkes fører til noget der er endnu bedre,vi har arbejdet med det der var bag den lukkede dør.

 

Lykke følelse

Du har fortjent at være lykkelig
lykkelig er det at eje, den sidste nye bil-kjole-bog osv
NEJ eller det kan det godt være. Lykkelig eller lykke er en følelse der skabes inde i dig, hvad der skaber følelsen af lykke afhænger af dig hvad bliver du lykkelig af ?
jeg er lykkelig flere gange om dagen det er de små oplevelser der gør mig lykkelig eller fylder mig med følelsen af at være lykkelig f.eks hvis du liker eller skriver en kommentar til mine opslag eller når jeg møder et menneske på gaden der smiler og hilser og når jeg griner, når jeg ser et træ blomstre med fine grønne blade, når jeg møder et dyr i naturen.
Du kan selv gøre en masse for at være lykkelig, tænk positivt nyd nuet elsk dig selv ❤️

Åbning

Nu da der åbnes mere og mere op i danmark og vi igen får gang i hjulene, så bliv endelig ved med at huske at holde afstand.
Hold hygiejnen højt både hjemme og ude, nys og host i ærmet, vask hænder og sprit af. det gavner faktisk også for mange andre virus, så som forkølelse og influenza.
Jeg har åbnet for healing og Hypnoterapi samt clairvoyante samtaler, så du igen kan få hjælp til at finde balancen i livet.
Der er taget forholdsregler så indtil videre mødes vi i min have stue med indgang der Husk selv lagen, tæppe og en pude til hovedet, samt egen drikke dunk .mm der er sprit og jeg har maske samt handsker på
Glæder mig til at se dig.
HUSK NOGET DER GODT MÅ SMITTE ER ET SMIL

Du er din egen indre Gps til balance i dit liv

Balance i din krop – balance i dit indre – balance i dit liv.
Du kan skabe balance med fysiske bevægelser, dyrke den form for motion/bevægelse du føler er dig, mærk efter og afprøv,hvad der giver dig fornemmelsen af velvære og energi, måske er det løb, cykling, yoga. Du kan skabe balance i dit indre ved at meditere det stilner dine tanker og skaber stilhed, så du kan lytte mærke og sanse dig selv. Meditation er stilhed inde i dig du må gerne tænke,men du skal ikke stoppe op og tænke videre over en tanke, lad dem blot passere, hav evt fokus på din vejrtrækning lydene omkring dig. Der går noget tid med at øve og øve bliv ved og pludselig vil du opdage dybder inde i dig,meditation er også at gå,løbe,strikke,sy mm.Når du lytter til dig selv vil du Fysisk og psykisk skabe balance i dit liv, men det kræver at du gør en aktiv handling.
Ubalancer kan mærkes fysisk og psykisk som forskellige skavanker, smerter eller ubehag i Kroppen og din psyke gør opmærksom på at der er ubalance i dit system.
Du kan bruge Healing til at hjælpe din krop og dit sind med at komme i balance.Evt chakrahealing. Chakraer er energi punkter i din krop de 7 kendteste er Rod,Hare,Solar plexus,Hjerte,Hals,Pande/det 3 øje og Krone chakraet der tilknytter sig en farve til hver af disse energipunkter nemlig Rød-Orange-gul-Grøn/lyserød-Blå-Indigo-Lilla. Der knytter sig F.eks yoga og kost mm, for at støtte og hjælpe disse energi punkter som er med til at skabe balance i dig.
Hypnoterapi er massage af sindet,det giver velvære at få sluppet uvaner og
traumer mm Det er arbejde med det der ligger i dit ubevidste. Jeg bruger Bl.a hypnoterapien som en del af et forløb med dig der er stresset,har traumer, angst, mm.
Du kan også have fokus på den kost du spiser for den er med til at give dig energi og styrke og skabe balance i krop og sind. Se mere om mig og hvad jeg tilbyder dig

 

 

Livs ændring

Åh det er så skønt, at se forskellen fra start og til dig der har været her i et forløb kort eller langt når ind til kernen i dig, når det mål du har sat dig.
Et forløb er individuelt sat sammen til dig, måske er din udfordring at tabe dig, Stress eller finde den vej du skal, selvværd, glæde ved livet, din udfordring kan være mange ting.
Forløb hos mig er en rejse ind i dig, med Hypnoterapi ser vi på dit underbevidste jeg og får det sat på plads som der er brug for. Ændret dine tanke mønstre med positiv tænkning.
Mindfulness ink meditation som er med til at give dig indsigter i dig selv og ro.
Healing er med i hele processen,det er spirituel healing og natur healing.
Du skal regne med at bruge en del af tiden i dit forløb ude i naturen.
Du får også en evt kost/ livstils ædring hvis der er behov for det.

DU SKAL VÆRE KLAR TIL DENNE LIVS ÆNDRING. ER DU KLAR ?

 

 

 

Instagram